Home > Windows Live > Very Strange Windows Live Network Problem

Very Strange Windows Live Network Problem

Contents

I took it home and connected it to my network... I found this in the router log [DoS Attack: ACK Scan] from source: 64.4.34.224, port 1863. I have updated my wireless adapter driver to the latest. 4. Dinesh View Public Profile Find More Posts by Dinesh 19 Jul 2010 #4 Magoo Window 7 x64 74 posts Yup no AV Blocking anything , Unless its windows weblink

Though not official, the problem is attributed to Language settings in Windows OS. Try the smtp port number of one of your working accounts.It's not perfect but if you are accustomed to working with Windows Live Mail, this will allow you to receive all If you are facing this issue, read Wi-Fi does not work after upgrading to Windows 10. Browsers, E-mail, & Web Apps forum About This ForumCNET's Forum on browsers, e-mail, and other Web applications is the best source for finding help, troubleshooting, or tips from a community of check my blog

Windows Live Mail Won't Send Emails

Are people of Nordic Nations "happier, healthier" with "a higher standard of living overall than Americans"? When I 1st installed the Netgear I got this msg that a new network had been found and it called it network 2 and I had to select the type and On my main Vista machine I have drives F, G, I and K shared. Best of CES 2017: Tech Advisor’s Top Picks of CES 2017 1995-2015: How technology has changed the world in 20 years The Best Screen for Design, Photography and Art: how to

Follow him on Twitter @PowercutIN Recent Comments News Posts on TWCNMicrosoft rolls out KB3213986 Build 14393.693 for Windows 10 PCs and Mobile devicesNew Privacy changes and Settings coming to Windows 10 It could be bad hardware. –Joshua Dec 7 '09 at 0:18 add a comment| up vote 0 down vote Ok, this may give you a hand in troubleshooting, you need to Succinct word or phrase to begin quoting approximately what someone said What is a word to describe something that belongs exclusively to or is used only by one person or a Windows Live Mail Not Sending Or Receiving Emails Fortunately, the list of known issues is not long and is limited to some countries for some reason.

Really looks like something in W7 and WLM 2011 is causing an issue here. Unable To Send Email From Windows Live Mail I uninstalled with Revo uninstaller which cleans out the registry [supposedly] then did it with CC Cleaner, but as I said before its all there, e mails, addresses, the lot. I will try it soon. He tweeted the following: OK so I am not alone, there is an issue with Windows 10 when it sometimes doesn’t copy using Ctrl+C.

All submitted content is subject to our Terms of Use. Windows Live Mail Stuck In Outbox but I don't know which ports exactly and whether I have to do this for each user in the network.. But you can help. OP Sys: Win 7 Ult. 64-Bit SP1 - DNS-323 with Firmware 1.10 thodi Level 1 Member Posts: 5 Re: problem after installing Windows Live Messenger 2011 « Reply #10 on: February

  1. windows live messenger didn't disconnect me but I wasn't able to send messages and receive messages and most important, the network didn't crash this time!
  2. Network & Sharing Strange network problem.Hello I'm having trouble transfering files from a windows vista computer to a windows 7 computer.
  3. Logged thecreator Level 6 Member Posts: 788 Re: problem after installing Windows Live Messenger 2011 « Reply #3 on: January 31, 2011, 07:35:58 AM » Quote from: fraggle89 on January 31,
  4. That was the problem, since as soon as I added that port in the router software, it worked perfectly.
  5. My System Specs OS Window 7 x64 CPU I7 930 Motherboard P6X58-Premium Memory 6 gig Corsair Dominator Graphics Card ATI 5800 Sound Card Onboard Monitor(s) Displays 24" Dell IPS PSU Seasonic
  6. What wireless modes are you using?
  7. And do you have QoS turned on? –harrymc Sep 14 '10 at 20:30 add a comment| 6 Answers 6 active oldest votes up vote 3 down vote Have you tried using
  8. Yükleniyor...

Unable To Send Email From Windows Live Mail

A3, Firmware 1.21 and a D-Link DWA-552 Wireless Network PCI Adapter Card. I tried to disable the firewall by unchecking 'enable SPI'. Windows Live Mail Won't Send Emails The second line too, as in the image, says "something happened". Windows Live Mail Won't Send From Outbox You posted on a D-Link Forum for a D-Link DIR-655 Router.Second: Have you gone through the Options for WLM 2011?

Although HTTP seems to have trouble, ping works fine, DNS lookups work fine, other networking apps work fine. http://openfeedback.org/windows-live/windows-live-email-in-windows-7-message-rules-do-not-work.php Yikes - Tom Warren (@TomWarren) Jul 29, 2015 There is no fix except to press the key combination again and again until it is copied to the clipboard. Wired Ethernet connections may also not function properly if you are using built-in Ethernet adapter or a USB Ethernet adapter. Are you with cable or adsl with Virgin. Windows 10 Problems Start Menu

Does it happen if you disable the routers firewall? Curiously, ping works fine, and other network apps such as MSN Messenger continue to work and I can send and receive messages. Check the Language and Region settings in Control panel of Windows 7 or Windows 8.1 that you are upgrading using the ISO file. check over here But the Windows 7 machine can access the main Vista computer, display all the shares.

The problem was there even when I connected with a cable. Windows Live Mail Cannot Send Or Receive Email Onizuka 16:26 22 Jan 12 I can't help with this one myself but have you tried posting this same query on the Virgin Forum? as soon as I unplug an replug my routers power cord the network is back up...

Midi Loops 24.907 görüntüleme 1:56 GTA V FREE Serial Key - Süre: 4:38.

I'm not really sure whether this is a router or a general network problem which causes every other device in the network to crash network-technically it is a very strange problem Browse other questions tagged windows-7 networking 64-bit linksys or ask your own question. Microsoft may soon publish a proper fix or explanation for the error message. Windows 10 Mail Not Sending Most routers do not block ports.

For me, WLM opens automatically when I turn on my PC and it attempts to sign in. For example: I try to login on WLM 2011 at my windows 7 ultimate laptop, and the internet connection on that laptop, the other laptop and on the Windows XP computer Manually telnetting has the same result. this content Mertcan Çavaş 97.931 görüntüleme 10:36 How to fix GTA IV on windows 10/8.1 (2016) - Süre: 2:43.

My main home server is a Verizon Fios server. All other tests worked and passed? No website will load, INCLUDING the router configuration page at 192.168.1.1. Remove default "Home" link?

But I don't think this has anything to do with our problem. Facebook Twitter Google+ YouTube LinkedIn Tumblr Pinterest Newsletters RSS current community blog chat Super User Meta Super User your communities Sign up or log in to customize your list. Logged thecreator - Running a Verizon FIOS / ActionTec M1424WR-Rev1 Router into a D-Link DIR-655 Router Rev. In the time I was using WLM 2010 on my Windows 7 ultimate laptop I didn't have these problems.

I have configured the firewall so that it allows ICMP echo requests inbound as well as outbound (just to be sure). 3. Two nights ago when I signed in at my hotel, I could receive email, but suddenly could not send. I would suggest trying a different adapter or a wired connection. Update KB3081424 will prevent the issue from re-occurring. 10] NVIDIA Graphic Cards not compatible The graphic drivers are not compatible with Windows 10 at the moment.

by weberkat / May 22, 2013 8:03 AM PDT In reply to: Thank you...this led me to the answer. anniesboy68 19:05 22 Jan 12 Yep, its up to 5 mins.!!! dmaskell92 3.946.953 görüntüleme 7:09 (Tutorial) How to fix games for windows live for (Grand Theft Auto IV) UPDATED 2014 - Süre: 18:57. Changing the outgoing port to 587 and unchecking the 'secure server' requirement solved the problem.

Or try telnet into the router's website address telnet 192.168.1.1 80 and even though nothing appears as you type, type this in GET HTTP1.1/index.html, if you do get output in the Woolwell 17:03 22 Jan 12 Also try increasing your server time out server time out anniesboy68 17:31 22 Jan 12 Thanks for the replies gents, and ladies if applicable. Now the strange part. If #5 passed, then you can place the bet somewhere that the ISP's system is messed up, i.e.